DVD - Arvostelu

The Conjuring DVD arvostelu kansi

The Conjuring

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tästähän alkaa tulla jo tapa. Kun Paranormal Activityn taustaryhmä teki muutama vuosi sitten Riivattu–elokuvan, moni yllättyi, kuinka vähistä odotuksista leivottiin aikamoinen selkärangan puuduttaja. Saw-sarjan tekijät yltävät nyt miltei samaan elvyttäessään kummitustalo-lajityyppiä. Vaikka en tiedä, mitä uutta tässä on? Joka tapauksessa se hyytää sielua.

Eroa on kuitenkin siinä, että edellinen pääsi neljään tähteen genressään helposti, kun taas Kirottu-nimellä elokuvateattereissa esitetty seuraaja pääsee siihen vaivoin. Syykin on selvä. Se ei malta olla näyttämättä liikaa, vaikka jo luodussa tunnelmassa olisi ollut jo ainekset kasassa. Lentelyä ja hälinää on liian kanssa. Mutta tärkein ylittää rajan: tämä on todella pelottava elokuva ja sen teatterissa nähneet muistavat tunnelman edelleen.

Myös näyttelijöiden työ on laadukasta. Mielenkiintoista on myös se, että Patrick Wilson esiintyy molemmissa kauhugenren yllättäjissä keskeisessä roolissa.

Keskitason kuvaa ja ääntä. Ekstroissa 23 min. dokumentit ja 8 min. poistettuja kohtauksia. Mukana on myös digital copy. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Wan
Pääosissa: Vera Farmiga Patrick Wilson Ron Livingston
Tarina: Chad Carey Hayes
Kuvaus: John R. Leonetti
Musiikki: Joseph Bishara

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1080p 2.40* *
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895249918

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään