Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Celebrity

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tivolihommissa pyörii aikamoinen leegio turhautuneita sieluja ja kaikkiruokaisia verenimijöitä. Woody Allen tuntee kaikki tyypit ja alalajit.

Ohjaaja sekoittaa herkullisen sopan, johon heitetään liian nuorena naimisiin mennyt kirjailijanalku, neuroottinen opettaja, tasapainoinen tv-tuottaja, pari eksentristä tähteä ja muutama rakkaudenkipeä nuori nainen.

Tarkoituksena on kritisoida yhteiskuntaa näivettävää julkisuuskulttia. Kaikkien pitää olla sitä ja tätä.

Jenkeissä luultavasti arvostetaan höpöhöpöjulkisuutta enemmän kuin Suomessa, mutta yleispätevää tämä on edelleen, meilläkin. Tärkeää on Allenin oraakkelimaisuus, sillä toistakymmentä vuotta sitten ei Talent, Big Brother ja tositv -julkisuutta edes ollut.

Ihminen toivoo lottovoittoa, joka sitten pelaa hänen elämänsä. Jim Morrison on tästä hyvä esimerkki: ensiksi pitää päästä pinnalle hinnalla millä hyvänsä, mutta samalla hieno taiteilija murhaa itsensä henkisesti.

Kenneth Branagh tekee upean roolin nilviäismäisenä naisiin menevänä ja opportunistisena toimittajana. Hän puhuu kuin ohjaajansa. Tämä luo hauskan ja monimuotoisen taustan koko henkilhahmolle. Myös Leonardo Di Caprio antaa varhaisen näytteen kyvyistään sekopäisenä rocktähtenä.

On makuasia, haluaako tämän nähdä BDnä vai DVDnä. Edellinen on tarkempi, mutta levottomampi. Jälkimmäinen on pehmeämpi ja luonnollisempi. Ei ekstroja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Woody Allen
Pääosissa: Hank Azaria Kenneth Branagh Leonardi DiCaprio
Tarina: Woody Allen
Kuvaus: Sven Nykvist

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1998Kesto: minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101763EAN: 6438194033230
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Atlantic) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään