DVD - Arvostelu

Sabotage DVD arvostelu kansi

Sabotage

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Omiensa pettämä Bosnian sodan kommando (Mark Dacascos), nykyinen julkimoiden henkivartija, pääsee maksamaan vanhoja verivelkojaan, kun joku alkaa ammattimaisesti listiä hänen asiakkaitaan. Ja kun kerran on veren makuun päässyt niin eihän sitä nyt kannata lopettaa ennen kuin kaikki tiedustelupalveluiden korruptoituneet agentit ja petolliset ystävät on napitettu.

Salaliittorainan pakasta vedetyistä hahmoista yksikään ei osoita minkäänlaisia elonmerkkejä, mutta Carrie-Anne Mossin, alias Trinity, pyssyä heilutteleva yksinhuoltaja äiti on Matrix-yhteyden vuoksi mielenkiintoinen. Toisin kuin kannessa luvataan ei tämä pärjää Tom Berengerin Sniperille, vaikkei sekään mikään A-luokan leffa ole.

Onnettoman hailakka ja utuinen VHS-kuva, hieman parempi ääniraita. Hyvä kappalevalikko, mutta muutoin ekstraton levy. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tibor Takacs
Pääosissa: Mark Dacascos Carrie-Anne Moss
Tarina: Rick Filon Michael Stokes
Kuvaus: Curtis Petersen
Musiikki: Guy Zerafa

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään