DVD - Arvostelu

West Wing - 3. kausi DVD arvostelu kansi

West Wing - 3. kausi

The West Wing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Sarjan kolmas kausi alkaa 9/11-iskujen johdosta erikoisjaksolla, joka käsittelee terrorismia selväjärkisen laajakatseisesti sortumatta liiaksi sen enempää sotahurmokseen kuin Fahrenheit 9/11 -tyyppiseen tykitykseen. Kauden punaisen langan muodostaa presidentin pitkään salaaman MS-taudin julkitulo ja sitä seuraava oikeuskäsittely.

MS-taudin puinti jää kuitenkin paljolti taka-alalle, ja Valkoisella talolla on aikaa sinkoitua uudelleenvalintakampanjan valmisteluihin ja käsitellä muutoinkin monenlaisia ihmiskuntaa koskettavia aihealueita aina työnarkomaniasta naisasioihin ja IRA-neuvotteluista uusia innovaatioita lupaavan hiukkaskiihdyttimen rakentamiseen. Vilahtaapa mukana tyylitelty Suomen vaakunakin Helsingin neuvotteluiden merkkinä. Oman mukavan lisänsä tuovat MS-taudin salailun ja lähestyvien uusien vaalien innoitamat takaumat ensimmäisen vaalikampanjan ajoille. Ainoastaan kauden finaali lelusotilaineen ja pakollisine menetyksineen tuntuu hivenen heppoisalta ja improvisoidulta.

Kuva on harmillisesti letterboksattu, mikä verottaa toki kuvan terävyyttä, mutta jälki on silti vielä miellyttävän jäsentyneen rajoissa. Väritoistoltaan jälki on ensiluokkaista, eikä roskaakaan esiinny - kuten televisiotuotannossa ei pitäisikään. Ääniraita toistaa dialogin välittömästi, ja selviää vähäisistä muista virikkeistä puhtaasti. Korkeatasoisessa tekstityksessä pistää tällä kertaa silmään yksi triviaalimoka kun nettiosoite www.lemonlyman.fi annetaan vahingossa muodossa www.lemon-lyman.com, joka ei olekaan rekisteröity sarjan tuotantoyhtiölle - ei sillä että kumpikaan osote oikeasti sisältäisi ohjelmassa nähtyä verkkosivua. Kuudella erikseen pakatulla DVD:llä.

Ohjaajat: Christopher Misiano, Thomas Schlamme, Alex Graves, Jon Hutman, Paris Barclay, Vincenr Misiano, David Nutter ja Jeremy Kagan. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Rob Lowe Dule Hill Allison Janney Richard Schiff John Spencer Bradley Whitford Martin Sheen

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001-2002Kesto: 909 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
LBX 1.78*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201298EAN: 7321944336493
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään