Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Zombiepartio

Scout's Guide to Zombies  

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Posketon zombiekomedia kolmesta kaveruksesta, joiden partiotaidot joutuvat koetukselle kun heidän uninen pikkukaupunkinsa joutuu zombie-epidemian kouriin. Hyvällä sykkeellä potkiva viihdyke löytää kivasti irvailtavaa klassisesta genrestä, macgyverismien kautta myös partiolaisuudesta.

Ohjaaja kertoo ekstroissa tavoitelleensa kasarihenkistä kauhukomediaa Goonies- ja Gremlins-elokuvien hengessä, nyt täysi-ikäiselle yleisölle sovitettuna. Tämä tarkoittaa, että zombiet otetaan vakavasti, eikä kieltä pusketa poskeen, mutta huumori kukkii jatkuvasti. Viihdyke rullaa kivasti, sketsit oivaltavat ja suvannot puuttuvat. Oikeastaan tämä on aivottomien olutleffojen sarjassa melkoinen onnistuminen. Avoimessa sarjassa tämä on toki kolme tähteä, mutta omassa luokassaan neljä.

Erittäin hyvä jos ei suorastaan erinomainen kuva toistaa häiritsevästi virusten täyttämät verisuonet timmillä paljaalla pinnalla, ja on muutoinkin kaikilta osin pätevä. Kuvan lievä pehmeys johtuu tekijöiden mukaan käytetyistä anamorfisista linsesistä, jotka toisaalta antavat kokonaisuudelle upean elokuvamaisen tunnelman. Tummasävyinen ja värisävyjään myöten nätti kuva. Toimntaelokuvan ja jännityselokuvan ääniraita toimii maltillisesti tilassa.

Ekstroissa hyvä making of (30 min.), poistettuja kohtauksia (3 min.) ja koosteet tehosteista (6 min.), zombiekoreografiasta (5 min.) ja puvustuksesta (5 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Christopher Landon
Pääosissa: Tye Sheridan Logan Miller Joey Morgan Sarah Dumont David Koechner
Tarina: Carrie Evans Emi Mochizuki Lona Williams
Kuvaus: Brandon Trost
Musiikki: Matthew Margeson

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112725310

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään