Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Madagascar 3: Europe's Most Wanted - 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Uskomatonta, mutta totta: maailmaa kotia etsien kiertävien eläinten seikkailun toinenkin jatko-osa pitää tapahtumat tuoreina ja tunnelman katossa. Nyt mennään sirkusseurueen mukana Monacosta Roomaan ja edelleen Lontoon kautta New Yorkiin Cirque du Soleilin hengessä. Helppojen naurujen ja rönsyilevän kohelluksen sijaan luvassa on jälleen hämmästyttävän virkeä ja hyväntuulinen sirkus, joka ei juuri suvantoja löydä.

Poikkeuksellisen rohkeasti tilaan levittäytyvä 3D-kuva on upeassa vedossa oltiinpa sitten sirkusteltan psykeedelisissä pyörteissä tai milloin minkäkin kaupungin katuja pitkin säntäilemässä. Tilavaikutelma on alati läsnä eikä kankaalta eteenpäin työntyviäkään tehosteita ole pelätty hyödyntää, mutta kokonaisuus on silti ihastuttavan ehyt ja ilmava. Muutoinkin kuvanlaadullisesti on kyse referenssitasosta, sillä jälki ei ole ainoastaan huolitellun ilmeikästä vaan myös veitsenterävää ja rikkaan värikylläistä.

Äänipuolella rytmi vetää mukanaan ja tilavaikutelmakin täyttää odotukset. Suomenkielinen dubbaus kuullaan DD5.1 kun taas alkuperäinen ääniraita on taltioitu häviöttömänä Dolby True HD 7.1 raitana.

Itse 3D-versio on ekstraton, mutta omalla levyllään mukana seuraava 2D-versio sisältää ohjaajien kommenttiraidan, animointityötä valottavan kuva-kuvassaraidan, triviaraidan, poistettuja kohtauksia, musiikkikoosteen, näyttelijöiden haastatteluita, pelin ja koosteen kuvauksista. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Eric Darnell Conrad Vernon Tom McGrath
Pääosissa: Ben Stiller David Schwimmer Chris Rock Jada Pinkett Smith
Tarina: Eric Darnell Noah Baumbach
Musiikki: Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332505004126

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään