Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Kung Fu Panda 2

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Seikkailu jatkuu aiempaa megalomaanisemmissa mitoissa hurjan kuusikon joutuessa nenätysten koko maailman valloitusta janoavan vinksahtaneen riikinkukon kanssa. Tarinan opetuksena on sisäisen rauhan saavuttaminen, mutta siihen nähden ennen valaistumista käydään kovin monta käsirysyä.

Ohjaajana nyt ykkösosan upeasta 2D-jaksosta vastannut Jennifer Yuh Nelson, joka pitääkin seikkailun tempon hyvin yllä. 2D-animaatioita käytetään nyt kivasti takaumien esitykseen ja myös 3D-animaatio nousee uusiin mittoihin suurkaupungin kattojen yllä, vaikka muutoin 3D-jälki ei tunnukaan aivan yhtä ilmeikkäältä kuin ensimmäisen osan kohdalla.

Kelpo jatko-osa ja värikäs lapsiystävällinen seikkailu tämä ehdottomasti on, mutta tunnelma jää edelliskerrasta. Ääninä nyt vanhojen ohella myös mm. Jean-Claude Van Damme ja Jackie Chan.

Kuva on upea, värikästä ja vauhdikasta ilottelua alusta loppuun. Erityisesti ilmakuvat kaupungin yllä näyttävät hyvältä. Energinen ääniraita on hyvin tapahtumissa mukana, vaikka sinällään kaunis musiikkiraita ei aivan ykkösosan tasolle tunnu yltävän. Alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu häviöttömässä Dolby TrueHD -muodossa kun taas suomenkielinen ääniraita edustaa vanhempaa Dolby Digital -sukupolvea.

Ekstroissa asiallinen määrä tietoa moninaisessa mudossa: kaksi kuvakuvassa-raitaa, tekijöiden kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (4 min.) ja koosteet äänityöskentelystä (13 min.), tapahtumapaikkojen esikuvista (12 min.) ja pandojen suojelusta (8 min.). Lisäksi mukana on pari peliä, mandariinikiinan oppitunteja ja Dreamworksin animaatioesittely. Ekstrat esitetään HD-muodossa ja osittain suomeksi tekstitettynä. Blu-ray ja DVD kombo. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jennifer Yuh Nelson
Pääosissa: Jack Black Angelina Jolie Dustin Hoffman Seth Rogen Lucy Liu Gary Oldman Jackie Chan Jean-Claude Van Damme
Tarina: Jonathan Aibel Glenn Berger
Musiikki: Hans Zimmer John Powell

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 265116EAN: 7332505003259

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään