Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Johnny English

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Imiömäisen itserakas brittiagentti Johnny English (koomikko Rowan Atkinson yhdessä kolmesta arkkiroolistaan) ottaa mittaa vallankaappausta suunnittelevasta suuruudenhullusta ranskalaisliikemiehestä (John Malkovich). Överiksi vedetty juoni on mitä suuremmassa määrin sivuseikka, sillä näppärien agenttiaiheisten sketsien vyöry on pelin nimi. Ja hupia riittää leuhkojen oletusten, nolojen väärinkäsitysten ja ylipäätänsä hervottomien tempausten parissa.

Filmimäinen, vaihtelevan rakeinen kuva tarjoilee jäsentynyttä ja miellyttävän luonnollista jälkeä. Yksityiskohtia on tarjolla ilahduttavasti enemmän kuin aiemmilla DVD-julkaisuilla, joka ei tosin ollut formaattinsa parasta antia. Ei ole epäilystäkään etteikö elokuva olisi nyt esillä parhaimmillaan. Svengaava musiikkiraita säestää tapahtumia hienosti ja myös dialogi toistuu puhtaasti. Myös Robbie Williamsin tunnari on hyvä. Ekstroissa DVD:ltä tuttu asiallinen making of -kooste (25 min.) ja uutena tuttavuutena sarja hauskoja poistettuja kohtauksia (9 min). Edelleen mielenkiintoisin lisuke alkuperäiset Barclay's Bankin mainokset, joista hahmo on peräisin, puuttuvat joskin näistä nähdään vilauksia making of -koosteessa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Howitt
Pääosissa: Rowan Atkinson Natalie Imbruglia John Malkovich
Tarina: Neal Purvis Robert Wade William Davies Peter Howitt
Kuvaus: Remi Adefarasin
Musiikki: Ed Shearmur

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 106095EAN: 5050582826951

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään