Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Scott Pilgrim vs. The World

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Lennokkaan mielikuvituksekas nuorisodraama pojasta (Michael Cera), jonka elämä on kuin yhtäjaksoista päiväunta pahiksineen ja valoitettavine tyttöineen. Tietokonepelien ja satunnaisten populaarikulttuuriviittausten maustama elämä soljuu eteenpäin pääasiassa vapaasti assosioiden, mutta pientä rakennetta eloon tuo uusi tyttöystävä ja tämän seitsemän vihaista exää.

Hauskan energinen ja hölmistyttävän vapaasti pomppiva satudraama on parhaimmillaan makeaa sekamehua, joka vääntää vitsiä vähin elein mutta oivaltaen. Päähuomion vievät sarjakuvamaiset tyylikeinot ja arcade-mäiskintäpeleistä innoitusta hakevat musabattlet, ja vaikka jälkimmäisen osalta mennään jo puutuneisuuteen asti pysyy kokonaisuus ilahduttavan hyvin kasassa. Kaikesta itsetietoisesta kikkailusta huolimatta kuosi on hiottu ja yhtenäinen, mikä laskettaneen ennen kaikkea "Shaun of the Dead"istä ja "Hot Fuzz"ista muistettavan ohjaajan ansioksi. Elokuva perustuu Bryan Lee O'Malleyn sarjakuviin.

Visuaalisesti mukavan virkeä ja äänisuunnittelultaankin näppärä elokuva ottaa kaiken irti sarjakuvataustastaan. Kuva on upean hallittu ja erotteleva ja ääni asiallisen jämäkkä. Suomeksi tekstitetyissä ekstroissa poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (27 min.), vaihtoehtoista sälää (19 min.), mokia (10 min.), making of (50 min.), tavanomaista mielekkäämpi triviaraita ja kerrankin kattava kokoelma storyboardeja kuvakuvassaraitana! (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Edgar Wright
Pääosissa: Michael Cera Mary Elizabeth Winstead Kieran Culkin Chris Evans Anna Kendrick Alison Pill
Tarina: Michael Bacall Edgar Wright Bryan Lee O'Malley
Kuvaus: Bill Pope
Musiikki: Nigel Godrich

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582892512

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään