Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Predator 2 – saalistaja

Predator 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Metsästyskausi alkaa jälleen, kun vuoden 1997, kuvausajankohtana silloisen eli tulevaisuuden LA:ssa riehuvat huumelordien ryhmät. Yllättävän tehokas, suoraviivainen jatko-osa on menettänyt ajansaatossa tehokkuuttaan, mutta nykytuotantoihin verrattuna tämä poikkeaa edelleen edukseen, varsinkin jatko-osana: kunnon käsikirjoitus, hyvin tuotettu, hauskoja yksityiskohtia.

Tämä poikkeaa edukseen jopa ykkösosasta leikkauksensa osalta, ja pystyy luomaan toimintaelokuvaan mukavaa rytmiä kaiken paahtamisen väliin.

Vaikka jatko-osa jää visuaaliselta loistoltaan jälkeen esikuvastaan, sen leikkauksessa hyödynnetään huumoria, hyvän maun molemmin puolin. Jo alkukohtaus hyödyntää viidakkoa, josta ei mennäkään Keski-Amerikkaan, vaan Los Angelesiin. Samalla päästään asiaan: vieraat metsästäjät innostuvat safarille, kun on kuumaa ja käynnissä konflikti.

Parhaiten toimivat kaksi näyttävää hyppäävää leikkausta, joissa leikitellään ihmispäillä. Yksi kohtauksista osoittaa jopa selvää itseironiaa, kun saalistaja rymistelee vanhan mummon asuntoon. Lopun avaruusaluskohtaus on äärimmäisen tyylikäs Alien-trofeineen.

Britti-VHS:n kuvasuhde oli 2.02:1. Kuva näyttää täten hieman tiukalta, mutta menettelee. Teräväpiirtona tämä jää auttamattomasti keskikastiin, vaikka tarkkuus poikkeaakin edukseen aiemmasta DVD-levystä. Versio ei kuitenkaan ole ykkösosasta poiketen riisuttu ekstroista: kaksi kommenttiraitaa ja 30 min. dokumentit. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Hopkins
Pääosissa: Danny Glover Gary Busey Ruben Blades Bill Paxton
Tarina: Jim Thomas John Thomas
Kuvaus: Peter Levy
Musiikki: Alan Silvestri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1990Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 97048EAN: 6420614608463
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään