Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Kolme muskettisoturia 3D

The Three Musketeers 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Täytyy tunnustaa, että Kolmen muskettisoturin uusin versio on ensimmäinen elokuva, jonka 3D-versiosta olen pitänyt. Aiemmat olisin mieluummin katsonut perinteisinä 2D-versioina. Syynä voi olla tottumus.

Joka tapauksessa kolmiulotteisuus on toteutettu tyylikkäästi. Richelieun aikaisten palatsien arkkitehtuuri ja interiöörit ovat milteipä tärkeämpiä tehokeinoja kuin iänikuiset kohti lentävät luodit ja nenänpäähän työntyvät miekat.

Alexander Dumas’n (vanh.) puritaanisimmille ystäville moderni versio voi olla kaksiulotteisenakin liian sitkeä pala puraista. Isälleni en tätä uskaltaisi edes harkita näyttää, sillä kommentointi muistuttaisi 1970-luvun suomalaisista maaottelukiekkoiluista.

Näemmä olen ennakkoluuloton, sillä nyt kiekot tuntuvat löytävän lapani. Neljä sankaria ja heidän kaksi päävihollistaan saavat oivat uudet näyttelijät. Vaivaannuttavia hetkiä ei synnytetä. Juoni on toki isketty uusiksi.

Kumma juttu. Ei ole kuin muutamaa kuukausi, kun vannoutuneena Hergé-fanina kiemurtelin tuskissani 3D-lasit päässäni, kun kapteeni Haddockin esi-isän Yksisarvinen kävi merisotaa, jossa fysiikanlaeilla ei ollut mitään realistista pohjaa. Nyt sama tehdään toisessa klassikossa, eikä se tunnu haittaavan. Idea, anakronismi, on lainattu Herrasmiesliiga-sarjakuvasta ja –elokuvasta, mutta laina tuntuu toimivan ja hauskaa menoa riittää.

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja, jotka löytyvät 2D BD:ltä ja DVD-versiosta. Mukana on silti myös 2D-elokuva. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul W.S. Anderson
Pääosissa: Logan Lerman Milla Jovovich Matthew Macfayden Ray Stevenson Luke Evans Christoph Waltz
Tarina: Alexandre Dumas (vanh.)
Kuvaus: Glen MacPherson
Musiikki: Paul Haslinger

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044326062

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään