Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Jane Austen -lukupiiri

The Jane Austen Book Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Jane Austenia metatasolla pyörittävä draama yrittää pistää lukupiiriläisten elämät kuntoon, olipa sitten kyse sammuneesta tai onnettomasta avioliitosta, ihastuksesta vanhempaan naiseen, oppilaaseen tai toiseen tyttöön. Elokuva löytää uskottavan elävän nuotiston, eikä sympaattista näyttelijäkaartia käy moittiminen, mutta lopulta koko soppa tuntuu harmillisen laskelmoidulta ja teennäiseltä.

Osa Austenin ystävistä nauttinee yhtäläisyyksien bongaamisesta, mutta kierrätys voi yhtä helposti myös vieroksuttaa. Kyseessä on joka tapauksessa perusteellisesti amerikkalaistettu versio Austenin maailmasta.

Hyvä, asiallisen terävä ja luonnollinen kuva. Hillitty ääniraita on niin ikään teknisesti moitteeton. Ekstroissa keskinkertainen tekijöiden kommenttiraita (mm. ohjaaja/käsikirjoittaja Swicord), poistettuja kohtauksia (7 min.), perustason making of (19 min.), asiapitoinen dokumentti Jane Austenista (22 min.), analyyttinen kooste hahmoista (12 min.) ja lyhyt kooste elokuvan ensi-illasta (3 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Robin Swicord
Pääosissa: Kathy Baker Maria Bello Marc Blucas Emily Blunt Amy Brenneman Hugh Dancy Maggie Grace Jimmy Smits Kevin Zegers Lynn Redgrave
Tarina: Robin Swicord Karen Joy Fowler
Kuvaus: John Toon
Musiikki: Aaron Zigman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205865EAN: 5051160223476

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään