DVD - Arvostelu

Blue Bloods - kausi 2 DVD arvostelu kansi

Blue Bloods - kausi 2

Blue Bloods - Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

New Yorkiin sijoittuvan poliisidraaman toinen kausi jatkaa saumattomasti siitä mihin edellinen kausi jäi - näin siitäkin huolimatta, että edelliskauden katselusta on kulunut aikaa jo yli 2 vuotta. Yhä komea ja tarinoiltaan omaperäinen sarja kuljettaa draamaa ja jännitystä uskottavasti yhdessä eikä edes yritä pitää työtä ja perhe-elämää erillään.

Sarjan suurin vahvuus on sen kyky panostaa täysimääräisesti - ja ilman mainittavia kompromisseja - sekä dekkarointiin että perhe-elemään sen varjossa. Rikostapaukset ovat sarjan toisellakin kaudella yhä ilahduttavan monipuolisia, eivätkä koskaan liian rautalangasta väännettyjä, vaikka koko jaksoa ei olekaan pyhitetty johtolankojen setvimiselle. Toinen kausi ottaa rohkeasti mukaan myös uskonnon sävyttämiä ja maahanmuutajien oloihin pureutuvia tapauksia, eikä sorru näidenkään käsittelyssä kliseisiin. Osa lennokkaimmista tapauksista, kuten sarjamurhaajan jahti tai poliisipäällikön pojan soluttautuminen paikalliseen mafiasukuun, koettelevat hieman enemmän katsojan halua uskoa tapahtumiin, mutta nämäkin juonteet tarjoilevat koukuttavaa viihdettä.

Kotimaassaan Yhdysvalloissa sarja on juuri päättänyt neljännen tuotantokautensa, ja myös viides kausi on tulossa. Tämä boksi sisältää kaikki 22 toisen kauden jaksoa kuudelle levylle pakattuna.

Erinomainen kuva ja ääni. New Yorkin kaduilla kuvattu sarja näyttää rikkaan rosoiselta ja puoltaisi paikkansa jo pelkkänä matkailuohjelmana. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (jaksot "Moonlighting" ja "The Job") ja poistettuja kohtauksia valikoituihin jaksoihin, mokia (4 min.), sekä koosteet Tony Bennettin vierailusta (8 min.), sarjan synnystä (40 min.), poliisikonsultoinnista (9 min.) ja kuvauksista (4 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Tom Selleck Donnie Wahlberg Will Estes Bridget Moynahan Len Cariou
Musiikki: Mark Morgan Rob Simonsen

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011-2012Kesto: 891 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112711214

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään