Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Blood Ties

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Mainiolla näyttelijäkaartilla armoitettu tarina lain eri puolille pääätyneistä veljeksistä (Clive Owen ja Billy Crudup), jotka 9 vuoden erossaolon jälkeen opettelevat taas elämään samalla puolella vankilan muureja. Tarina ei pääpiirteissään voisi olla kliseisempi, mutta toteutus on ihailtavan rouhea ja uskottavan maanläheinen.

Tapahtumien sijoittuminen 1970-lukua vasten antaa elokuvalle kivasti väriä, mutta suurimman vaikutuksen tekee yllättävän nimekäs ja osaava näyttelijäkaarti. Clive Owen on vahva pääosassa miehenä, joka löytää elämänsä suunnan lain ulkopuolelta, mutta on vain muutaman valinnan päässä kunnollisesta elämästä. Billy Crudup on pikkuveli, joka kantaa virkamerkin lisäksi painolastia, joka johtaa painiin veren ja lain välillä. Marion Cotillard on ensimmäisen epätäydellinen exä, Mila Kunis niin ikään ilahduttavan kliseettömästi epätäydellinen tulevaisuudenlupaus. Zoe Saldana jälkimmäisen veljen rakkaus, joka ei myöskään ole aivan itsenäinen pakkaus. Vähät minuuttinsa hyvin hyödyntävä James Caan on poikien isukki. Vyyhti on sotkuinen ja juuri siksi yllättävän elämänmakuinen.

Erinomainen filmimäinen kuva näyttää hyvin pitkälti täydelliseltä, vaikkei ehdottoman terävä olekaan. Hyvä ääniraita ratsastaa hyvin dialogilla, joka kliseistä alkukohtausta lukuun ottamatta kantaa hyvin mielenkiinnon. Myös musiikkiraita nostaa paikoin palkitsevasti tahtipuikkoa. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Guillaume Canet
Pääosissa: Clive Owen Billy Crudup Marion Cotillard Mila Kunis Zoe Saldana Matthias Schoenaerts James Caan
Tarina: Guillaume Canet James Gray
Kuvaus: Christophe Offenstein

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140574610

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään