Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Bridget Jones's Baby

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vanhaksi piiaksi jäämistä pohtiva Bridget (Renee Zellweger) saa muuta pohdittavaa kun tämä huomaa olevansa raskaana jommalle kummalle elämäänsä ilmaantuneelle miehelle. Fossilisoitunut vanha suola Darcy (Colin Firth) ja deitti-sivustolla maineeseen noussut lupsakka miljonääri (Patrick Dempsey) kisaavat isyydestä kepeäaskelisessa kilpailussa.

Bridget Jones -saagan kolmas osa kattaa tutunoloisen buffet-pöydän hauskoja sattumuksia, noloja tilanteita ja pariutumisriittejä Lontoon ytimessä. Nyt ote on aavistuksen rennompi kuin aiemmilla kierroksilla, ehkäpä vuodet tuovat tähänkin viisautta. Annissa on paljon aiempia bridgettejä, mutta myös tujaus genrestä muutoin ammennettua peruskauraa. 99.9-prosenttisesti turvallisen ennakoitava elokuva hakee pitkään vauhtia, mutta päätyy lopulta perin hauskaksi episodiksi.

Kellertävin sävyin patinoitu kuva jää pehmeäksi, mutta on tästä huolimatta vakaa. Anti on kyllin terävää kiinnittämään huomion siihen, että Zellwegerin viinilasi vaihtuu alkutanssien aikana tyhjästä täyteen, ja että tämän kasvot näyttävät vuoron perään kosteusvoide- ja botox-mallin kasvoilta. Kuivan dialogivetoisuuden ja popittavan musiikkiraidan välillä vaihteleva ääniraita hoitaa sekin tonttinsa hyvin.

Ekstroissa making of (19 min.), vaihtoehtoinen loppu ilman ääntä (4 min.), poistettuja kohtauksia (17 min.) ja mokia (2 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sharon Maguire
Pääosissa: Renee Zellweger Colin Firth Patrick Dempsey Jim Broadbent Gemma Jones Emma Thompson
Tarina: Helen Fielding Dan Mazer Emma Thompson
Kuvaus: Andrew Dunn
Musiikki: Craig Armstrong

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083097882

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään