DVD - Arvostelu

The Losers DVD arvostelu kansi

The Losers

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Erikoisjoukkio asettuu Bolivian metsiköissä hankalan tehtävän eteen, vastustaja on käytännössä tuntematon. Clayn (Jeffrey Dean Morgan) johtama stereotyyppitappokvintetti ryhtyy päättömään seikkailuun mysteeri-Maxia vastaan innokkaana, onhan kyse ihmisensurmaamisen ilosta. Miehistö on jenkkiarmeijoiden silmin katsottuna jo menetetty, joten käyttötarve siirtyy toisaalle. Väkivaltahommiin sekaantuva naispuolinen (Zoe Saldana) muokkaa joukkion toimintamallia, -perusteita ja sisäisiä suhteita.

Videopelimäinen toteutus vetoaa nuorisoon, ikärajathan ovat tehty rikottaviksi. Kannen perusteella odotettavissa ollutta halpista ei nähtävissä ole, luuserit on parsittu kokoon isolla rahalla. Maailmanympärikiertäminen on brittiläistä agenttitasoa. Avauskohtauksen 80-lukulainen järistelytoiminta-alku ei onneksi ole vallalla jatkuvana. Komiikka sotkee juonen ajoittaisia vakavia osasia. Päähahmot on laskelmoitu taloudellisilla mittareilla.

Terävää, turhan vaaleaa kuvaa. Tekniikan luomia mahdollisuuksia hyväksikäytetään jälkituotannossa runsain mitoin ja häpeilemättä. Efektit ovat valitettavan tietokonemaisia. Äänekäs ja lytätty musiikki- ja efektivoittoinen monikanavashow. Trailerit alussa, lyhyt mainospätkä haastatteluineen. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sylvain White
Pääosissa: Jeffrey Dean Morgan Zoe Saldana Chris Evans Idris Elba Columbus Short Oscar Jaenada Jason Patric
Tarina: Peter Berg James Vanderbilt Andy Diggle
Kuvaus: Scott Kevan
Musiikki: John Ottman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 240739EAN: 5051895043455
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään