DVD - Arvostelu

Minä päivänä tahansa DVD arvostelu kansi

Minä päivänä tahansa

Any Given Sunday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Oliver Stone on aina ollut sisältöpainotteinen ohjaaja, joka ei uhraa suuria tekniikkaan. Tuntuukin yllättävältä, että juuri Stone ymmärsi ensimmäisenä urheilun jos minkä soveltuvan nykyteknologian siivittämään elokuvailmaisuun.

Minä päivänä tahansa on kaikkien aikojen iskevin urheiluspektaakkeli, joka kuvaa amerikkalaista futista, älyn ja fysiikan balettia. Monimutkaiset taktiset kuviot tulevat tutuiksi.

Päätähdet Al Pacino, Cameron Diaz ja Dennis Quaid vetävät rutiinia. Elokuva tuhlaa hillittömän määrän kovia nimiä pienissä sivurooleissa: mm. James Woods, LL Cool J, Matthew Modine ja Charlton Heston.

Kyseessä on kahden levyn erikoispainos, ohjaajan versio. USA:ssa on tosin käyty debattia, onko tämä lyhyempi vai pitempi versio. Sama se, sillä ennen loppukliimaksia elokuva laahaa hieman. Kuvan laatu on parempi kuin missään Stonen elokuvien DVD-versioissa. Pientä pikselöintiä voi havaita, mutta sitä täytyy tarkoituksella etsiä. Jos jossakin elokuva elää, niin äänensä voimalla. Audio toistaa tuskallisen selvästi yhteen murskautuvien jänteiden karahdukset ja lihasten paukahtelut. Juuri tähän käyttöön on tehty digitaalinen monikanavaääni. Ensimmäisellä levyllä on elokuvan lisäksi kaksi kommenttiraitaa. Toisella bonuslevyllä on niin paljon toimintoja, ettei kaikkea edes viitsi luetella: dokumentti, musiikkiraita ja poistettuja kohtauksia. DVD-ROM-osiossa on webbiyhteyksien lisäksi "käsikirjoituksesta kuvaksi" -esittely, jalkapallokisa ja paljon muuta.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Oliver Stone
Pääosissa: Al Pacino Cameron Diaz Dennis Quaid
Tarina: Daniel Pyne John Logan Oliver Stone
Kuvaus: Salvatore Totino
Musiikki: Richard Horowitz Paul Kelly

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään