DVD - Arvostelu

In the Land of Women DVD arvostelu kansi

In the Land of Women

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Lawrence Kasdanin pojan esikoisohjaus ei tipu kauas omenapuusta, mutta viehättää omalla leppoisalla otteellaan. Näin siitäkin huolimatta, että tarina tyttöystävänsä jättämästä nuoresta käsikirjoittajasta, joka muuttaa Losista Michiganiin hoitamaan ikääntyvää isoäitiään ja löytää siinä sivussa uudet ystävät naapurissa asuvasta äidistä ja tämän tyttärestä on periaatteessa kaikkea muuta kuin luonteva.

Nuorempaan mieheen uskoutuvaa perheen äitiä näyttelevä Meg Ryan on romanttisten komedioiden luottonimenä sangen hollywoodmainen valinta rooliinsa, mutta tuo silti elokuvaan piristävän sekoituksen eräänlaista aiheuskottavuutta ja kepeyttä - molemmat ominaisuuksia, joita kaivataan elävöittämään muutoin kylmää ja jokseenkin laskelmoivaa tarinaa. Myös OC-sarjasta tuttu Adam Brody tekee sympaattisen suorituksen äidin ja tyttären ulkopuolisena autajana.

Kuva on luontevan terävä ja lievää reunavärinää lukuunottamatta myös levollinen. Värimaailma on ilahduttavan sävykäs, vaikka paikoin valoisissa ulko-otoksissa etenkin vihreät sävyt vaikuttavat hieman tukkoisilta. Ääniraita luo leppoisan virikkeellisen äänimaailman, joka avautuu myös vähäeleisesti takakanaviin. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jonathan Kasdan
Pääosissa: Meg Ryan Kristen Stewart Adam Brody Olympia Dukakis
Tarina: Jonathan Kasdan
Kuvaus: Paul Cameron
Musiikki: Stephen Trask

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 206549EAN: 6420201177877
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään