Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Unstoppable - pysäyttämätön

Unstoppable 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tämä saattaa olla keski-ikäisen ruikutusta, mutta vaikuttaa siltä, että alalla kuin alalla on työn tarkkuus heikentynyt. Se mikä pysyy, on ammattimiesten ikävä asenne toisiaan kohtaan. Eipä niin pientä asiaa, josta ei kadehdittaisi ja josta ei paneteltaisi toista.

Tony Scott ottaa tämän lähtökohdakseen mainiossa rautatieaiheisessa trillerissään. Huolimatyon työmies ja pihi kapitalisti on paha yhdistelmä. Se johtaa raiteilla syöksyvään ohjukseen, joka uhkaa isoja kaupunkikeskuksia.

Ihmiset lähtevät huoletta autoilemaan, mutta lentämistä pelätään yleisesti. Ehkäpä olisi syytä pelätä, ennen kuin nousee junanvaunuun. Ainakin tämän elokuvan nähtyään. Muistiin nousee karannut juna Helsingin rautatieaseman sisällä. Tämäkin elokuva perustuu osin tositapahtumiin.

Kymmenistä miljoonista amerikkalaisista duunareista huolimatta Hollywood kuvaa hyvin vähän oikeaa työtä. Tästä valinnasta on nostettava toimintakonkari Tony Scottille hitsarinsuikkaa.

Hän pystyy jopa tapailemaan sitä, miksi työn huolellisuus ja ammattimiehen ylpeys ovat huvenneet. Se johtuu yleisestä arvostuksesta. Viime vuosina ei ole arvostettu peruspalkansaajaa, vaan kaikenmaailman tivolihommat myynnissä ja markkinoinnissa ovat olleet arvossaan. Typerää.

Kaiken huipuksi jenkkisentimentalisuus pidetään liki kurissa. Onneksi vain muutamassa kohtauksessa väkijoukko hurraa kuin urheilukilpailussa.

Laadukas kuva ja ääni. DVD jää auttamattoman rakeiseksi ja epäselväksi rinnalla. Kahdella levyllä. Toisella on DVD-versio ja digitaalinen kopio. Ekstroissa kommenttiraita, 67 min. dokumentit ja traileri. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tony Scott
Pääosissa: Denzel Washington Chris Pine Rosario Dawson
Tarina: Mark Bomback
Kuvaus: Ben Seresin
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 246721EAN: 6438044283761

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään