DVD - Arvostelu

Armoton - Unforgiven DVD arvostelu kansi

Armoton - Unforgiven

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Armoton on malliesimerkki merkkiteoksesta, joka on saanut Suomenkin R2-alueella jo kolmannen DVD-laitoksensa. Ensimmäisen yrityksen ongelma oli se, että elokuva oli tallennettu levyn molemmille puoliskoille. Seuraava laitos ei ollut enää flipperi, mutta vasta kahden levyn erikoisjulkaisua voi pitää lopullisena. Kuva on aiempaa tarkempi, mutta ääniraita on sama kuin aiemminkin. Upeat ekstratoiminnot ovat kuitenkin uuden julkaisun suola ja sokeri.

Eastwoodin elämänkerturi Richard Schickelin kommenttiraita on näkemyksellinen, vaikka usein hiljaiseksi heittäytyvän ohjaajan omaa ääntä olisi kuunnellut mieluummin. Toiselle levylle on tallennettu neljä dokumenttia, joiden yhteispituus on peräti 127 minuuttia. Viimeinen makupala on Maverick tv-sarjan jakso Kaksintaistelu auringon laskiessa, suoraan Eastwoodin alku-uralta. Armoton on kestänyt hyvin aikaa kuvatessaan westernin perinteisiä teemoja, sankaruuden olemusta, menneiden syntien taakkaa ja uuden totaalisen ajan koittoa, tuorein virityksin.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosissa: Clint Eastwood Gene Hackman Morgan Freeman Richard Harris Jaimz Woolvett
Tarina: David Webb Peoples
Kuvaus: Jack N. Green
Musiikki: Lennie Niehaus

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1992Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.32*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään