Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

3 Days to Kill

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Elämänsä uralleen uhrannut CIA-agentti (Kevin Costner) yrittää parsia asiansa kuntoon ennen kuin kellosta loppuu veto. Terroristien järjestämä määräaika antaa hyvän tekosyyn verestää tärkeitä ihmissuhteita, mutta samaan aikaan lupaus kokeellisesta parannuskeinosta repii miestä vanhoille urille.

Luc Bessonin aivoituksista syntynyt tyylitajuinen jännäri punoo viihdyttävän erilaisen, mutta samaan aikaan vain vaivoin koherentin agenttijännärin. Perhe-elämää ja kansainvälistä terroristijahtia sotkeva tarina löytää innoituksensa ja ilon aiheensa niin monesta lähteestä, ettei kokonaisuus voi mitenkään olla täysipainoinen elokuva. Päiden halkomista tahditetaan tässä polkupyörätunneilla, lääkkeen aiheuttamilla harhoilla ja koomisilla sivuhahmoilla, mutta Costnerin karisma, virheetön audiovisuaalinen kuosi ja napakat toimintapurskeet pitävät sopan kasassa. Hiljattain Jack Ryan -jännäreiden emerituksena rooliin vastaanottanut Costner myös osoittaa selviävänsä yhä kenttätehtävistä kunnialla.

Tämä on hellyttävän pehmoinen ja pohjimmiltaan elämänmyönteinen toimintadraama, jonka runsaat lapsukset ovat luonteeltaan sen verran harmittomia ja hauskoja, että ne on helppo antaa anteeksi. Hilpeiden sattumusten kermaan mahtuu mm. kohtaus, jossa ex-vaimon ensimmäinen kysymys kuultuaan miehensä olevan kuolemassa on "Oletko siis varmasti lopettanut agentin hommasi?". Kyseessä siis on perin täydellinen B-elokuva.

Komean terävä ja värikylläinen kuva luotaa Pariisin kujia ilmeikkäästi, eikä miljöö tai lavastus jätä toivomisen varaa. Jokunen yksittäinen otos jää reunoiltaan epäskarpiksi, mutta valtaosin jälki on kerrassaan mainiota. Ääniraita antaa Costnerille rouhean viskibasson ja kykenee luomaan kivasti tunnelmaa, vaikka geneerisillä vesillä liikutaankin. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: McG
Pääosissa: Kevin Costner Amber Heard Hailee Steinfeld
Tarina: Luc Besson Adi Hasak

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140519208

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään