Elokuvat genressä: Sota

Listaus kaikista arvosteluista genressä "Sota". Arvostelut on järjestetty elokuvan saamien tähtien mukaan alenevaan järjestykseen.
 DVD arvostelu kansi
Arabian LawrenceLawrence of Arabia
Ohjaus David Lean
Pääosissa mm. Peter O'Toole, Alec Guinness, Anthony Quinn, Jack Hawkins ja Omar Sharif

Brittiläisyyden irvailua ja romantiikkaa I maailmansodan suurissa aavikkokulisseissa. Claude Rains, Jack Hawkins ja ennen kaikkea Peter O'Toole (ensimmäisessä merkittävässä roolissaan) loistavat. Lawrence näytetään viimeisenä...

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Battlefield - The Battle for the CrimeaBattlefield - The Battle for the Crimea

Upean seikkaperäinen kuvaus Saksan ja Neuvostoliiton yhteenotosta Krimillä, joka oli paitsi NL:n Mustan meren laivaston koti myös este saksalaisten tiellä Kaukasuksen öljykentille. Dokumentti etenee Battlefield-sarjalle tyypillisellä...

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Battle Royale Special EditionBattle Royale Special Edition
Ohjaus Fukasaku Kinji

Japanin hallitus kyllästyy lasten epäkunnioittavaan käytökseen ja keksii julman selviytymispelin. 2000-luvun kärpästenherraa, joka asettaa tv:n iänikuiset survival-ohjelmat uuteen valoon. Perustuu John Woon ja Tarantinon innoittajan...

Lue koko arvostelu
Blu-ray arvostelu kansi
Band of BrothersTaistelutoverit
Ohjaus Useita
Pääosissa mm. Kirk Acevedo, Eion Bailey ja Michael Codlitz

Steven Spielbergin ja Tom Hanksin HBO:lle tuottama, Steven Ambrosen tosipohjaiseen kirjaan perustuva 10-osainen minisarja seuraa toisessa maailmansodassa yhtä laskuvarjokomppaniaa koulutuksesta Hitlerin kukistumiseen asti.

Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Battle RoyaleBatoru rowaiaru
Ohjaus Kinji Fukasaku
Pääosissa mm. Takeshi Kitano

Japanin hallitus kyllästyy lasten epäkunnioittavaan käytökseen ja keksii julman selviytymispelin. 2000-luvun kärpästenherraa, joka asettaa tv:n iänikuiset survival-ohjelmat uuteen valoon.

Tarina perustuu John Woon ja Tarantinon...

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään