Elokuvat genressä: Trilleri

Listaus kaikista arvosteluista genressä "Trilleri". Arvostelut on järjestetty elokuvan saamien tähtien mukaan alenevaan järjestykseen.
 DVD arvostelu kansi
12 Monkeys – Collector’s Edition12 Monkeys – Collector’s Edition
Ohjaus Terry Gilliam
Pääosissa mm. Bruce Willis, Brad Pitt ja Madeline Stowe

Suosittu jenkkilevy, koska ilmestyi USA:ssa pari vuotta aiemmin kuin Suomessa. Vastaa teknisesti ja ekstrojensa puolesta R2-versiota. Luonnehdinnat, kts. R2 (Suomi).

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
24 - 1. tuotantokausi24 - Season One
Ohjaus Useita

Vuorokauden aikajanalle taidokkaasti rakennettu jännityssarja CTU-antiterrorismiyksikön agentista (aina loistava Kiefer Sutherland), jolla on 24 tuntia aikaa yrittää estää presidentin salamurha ja pelastaa perheensä terroristien...

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Ampukaa pianistiaTirez sur le pianiste
Ohjaus Francois Truffaut
Pääosissa mm. Charles Aznavour, Marie Dubois ja Nicole Berger

Mestariohjaaja Francois Truffaut’n elokuvan avain on avoimesti lukossa, sen nimessä. Villin lännen sanonta kielsi ampumasta pianistia, mutta nyt asetelma on käännetty päinvastoin. Lännenelokuviinkin viitataan ainakin silloin, kun tyhmempi...

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
A Time to KillA Time to Kill – on aika tappaa
Ohjaus Joel Schumacher
Pääosissa mm. Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Kevin Spacey ja Donald Sutherland

John Grishamin esikoisromaanin väkevä filmatisointi seuraa kattilan kiehumista Yhdysvaltojen Etelässä, missä 10-vuotiaan mustan pikkutytön kova kohtalo kaataa bensaa pinnan alla kytevän rotuvihan päälle.

Lue koko arvostelu
Blu-ray arvostelu kansi
Alien - 6 Film CollectionAlien - 6 Film Collection

Kuuden levyn boksi sisältää kaikki saagan elokuvat vuodesta 1979 tähän päivään. Ensimmäisen neljän elokuvan kohdalla kyse on Alien Anthology -painoksia vastaavista levyistä, joten mukana on näistä sekä alkuperäiset teatteriversiot...

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään