Elokuvat genressä: Vankilaelokuvat

Listaus kaikista arvosteluista genressä "Vankilaelokuvat". Arvostelut on järjestetty elokuvan saamien tähtien mukaan alenevaan järjestykseen.
 DVD arvostelu kansi
MadagascarMadagascar
Ohjaus Eric Darnell ja Tom McGrath
Pääosissa mm. Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith ja Sacha Baron Cohen

Hauskin animaatioelokuva sitten Shrekin ja Nemon. Neljä New Yorkin keskuspuiston eläintarhan kasvattia herää haaksirikkoutuneena Madagascarin saarella, missä päiväohjelma ja pelisäännöt ovatkin tyystin erilaiset kuin kotihäkissä.

Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
RautakolmonenBin-jip
Ohjaus Kim Ki-duk
Pääosissa mm. Lee Seung-yeon, Jae Hee, Kwon Hyuk-ho ja Choi Jeong-ho

Nuori Tae-seok (Lee Hyun-kyoon) kiertää ympäri kaupunkia tunkeutuen ihmisten asuntoihin huomatessaan näiden olevan matkoilla. Eksyessään hienostoalueelle Tai-seok törmää pahoinpideltyyn naiseen (Lee Seung-yeon). Sielun yhteinen sävel...

Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
I Love You Phillip MorrisI Love You Phillip Morris
Ohjaus Andrew Lazar ja Far Shariat
Pääosissa mm. Jim Carrey ja Ewan McGregor

Jim Carreyn ja Ewan McGregorin tähdittämä miestenvälinen rakkaustarina, joka nimessään vannoo rakkautta yhdelle tupakkateollisuuden kärkinimistä? Tupakan kanssa tällä ei lopulta ole mitään tekemistä, ja sinällään maukkaasti...

Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Isänmaan puolesta - 1. tuotantokausiHomeland - Season One
Ohjaus Useita
Pääosissa mm. Claire Danes, Damian Lewis ja Mandy Patinkin

Isänmaan puolesta on kerännyt kriitikoiden kehut ja koukuttanut monia suomalaisia. Pilottijakson osalta sitä on vaikea perustella, mutta se on myönnettävä, ettei katsojia ainakaan kosiskella. Kun olin koko kauden katsonut miltei putkeen...

Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Isän nimeenIn the Name of the Father
Ohjaus Jim Sheridan
Pääosissa mm. Daniel Day-Lewis, Emma Thompson ja Pete Postlethwaite

Hurja tositarina belfastilaisesta pikkunilkistä (Daniel Day-Lewis yhdessä uransa parhaista rooleista), joka pakenee kotikulmiensa väkivaltaisuuksia 1970-luvun Lontooseen vain päätyäkseen terroristiepäilyksi oman aikansa Quantanamoon.

Lue koko arvostelu

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään