Ilkka Juuso

Teknologiavastaava
Tutkija, toimitusjohtaja Ilkka Juuso (s. 1981) kirjoitti ensimmäisen elokuva-arvostelunsa 2001:DVD-oppaaseen keväällä 2000 elokuvasta ”Kalman linnut”. Tämän jälkeen hän on kirjoittanut jo pitkälti yli 1000 elokuva-arvostelua DVD-oppaaseen ja satunnaisesti myös muutamalle lehtipalstalle.
Ennen DVD-oppaan vahvuuteen liittymistä hän oli jo kerännyt noin 300 elokuvan VHS-videokokoelman, joka on sittemmin joutunut väistymään hieman laajemman DVD-kokoelman tieltä. Hän on kehunut arvostelleensa parhaimmillaan yhden leffan illassa ja kaksi viikonloppuiltaisin. Sittemminkään tahti ei ole juuri hidastunut, mutta soitin on kuulemma täytynyt sijoittaa hieman ergonomisemmin pois lattian rajasta.
Nykyisin hän toimii tutkijana Oulun yliopiston Sähkö- ja tietotekniikan osaston MediaTeam Oulu –tutkimusryhmän ja Englannin kielen laitoksen yhteisprojektissa. Hän on yksi teknologiayritys MetaVisual Oy:n osakkaista ja sen toimitusjohtaja vuodesta 2005, ja yksi Viherio Technologies Oy:n osakkaista.

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään