4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Venom

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

San Franciscon teknologiamekan sikarikas varjovaltias lennättää avaruudesta sarjan mystisiä näytteitä, mutta yksi litkuista päättää lähteä omille teilleen.

Elon Muskia hyvin löyhästi kanavoiva rakettimies on sopiva sekoitus ulkoista nössöyttä ja sisäistä julmuutta, ja retku sankari (Tom Hardy) hänkin passelin kaukana kiiltokuvista. Elämä sattuu on tämän motto, joka on sellaisenaan virkeä havoittumattomien supersankareiden kliseiden lomassa. Tarinan iskut tulevat toki vaahtokarkilla vuoratuin silkkihansikkain, mutta seikkailu toimii mukavasti ja klassisen keskenkasvuisia eväitä mukavan tummasävyisesti tulkiten. Voisihan tätä katsoa pitempäänkin.

Väitetysti jopa 3-8K:na kuvattu elokuva vaikuttaa läpeensä 2K-tasossa masteroidulta. Supersankari-värein sävytetty kuva on filmimäisen rosoinen, asiallisen erotteleva ja dynaamiikaltaan komea. Useampi otos siellä täällä - erityisesti San Franciscon kaduilta - näyttää komean jäsentyneeltä, mutta valtaosin jälki vaihtelee hieman pehmeän HD:n ja jälkikäteen yliterävöitetyn HD:n välillä. Anti on supersankariskaalalla hyvää, mutta kokonaisuutena enemmänkin sarjakuvamaista kuin luontevan läsnäolevaa.

Energinen ääniraita jyrisee jo dialogin taustalla niin, että varsinaisen toiminnan tullen elementit hädin tuskin pysyvät kaiuttimissa paikoillaan.

4K-version levy on ekstraton, mutta boksin HD-levy tarjoaa lisukkeiksi yli tunnin verran poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia sekä koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ruben Fleischer
Pääosissa: Tom Hardy Michelle Williams Riz Ahmed Scott Haze Reid Scott
Tarina: Jeff Pinkner Scott Rosenberg Kelly Marcel
Kuvaus: Matthew Libatique
Musiikki: Gabe Hilfer Ludwig Göransson

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005983

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään