4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Spider-Man: Into the Spider-verse

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hämiksen rinnakkaistodellisuuteen sijoittuva tarina teinipojasta, joka huomaa muuttuneensa sankarikseen. Audiovisuaalisesti virkeä trippi loikkii läpi tutut kuviot hämiksen syntytarinan varrelta, mutta nyt seitikkäitä sankareita on useampi.

Nätti ja näyttävä tarina uhkaa hukkua oikopäätä lukemattomien hämisrebuuttien joukkoon, mutta kokonaisuus on kuitenkin tasapainoinen ja viitseliäs. Lopulta tästä nauttinevat eniten sarjan vannoutuneimmat fanit, mutta myös irallisena kokeiluna tämä on passeli vauhtiseikkailu.

Komeasti animoitu kuva on valitun ilmeen puitteissa vaikuttavan terävä ja huikean värikylläinen. Animaatiotyyli yhdistää perinteistä piirrosjälkeä ja 3D-tietokoneanimaatiota ilmeikkäästi. Ääniraita pitää dialogin keskellä suuta, mutta elävöittää muutoin antia musiikin ja keskimääräistä rouheampien tehosteiden kautta.

4K-levyn ekstroissa kommenttiraita, lyhytelokuva ja poistettuja kohtauksia. Lisäksi samasta boksista löytyvällä HD-versiolla mm. elokuvan työstämistä esittelevä "alternate universe mode" elokuvalle ja kuusi koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Bob Persichetti Peter Ramsey Rodney Rothman
Pääosissa: Shameik Moore Jake Johnson Hailee Steinfeld Mahersala Ali Brian Tyree Henry Lily Tomlin Luna Lauren Velez John Mulaney KImiko Glenn Nicolas Cage Liev Schreiber
Tarina: Phil Lord Rodney Rothman
Musiikki: Daniel Pemberton

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031006324

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään