DVD - Arvostelu

The Manifest - 1. kausi DVD arvostelu kansi

The Manifest - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Turbulenssiin joutunut lento MA828 laskeutuu määränpäähänsä New Yorkiin viisi vuotta myöhässä. Matkustajat eivät ole ikääntyneet päivääkään, mutta maailma heidän ympärillään on laukannut eteenpäin. Yliluonnollisen tapauksen selviytyjät yrittävät ottaa otetta uudesta maailmasta, mutta samaan aikaan jokin agressiivinen sisäinen ääni tuntuu ajavan heitä kohti parantamaan maailman vääryyksiä.

Johonkin Salaisten kansioiden ja Enkelin kosketuksen välimaastoon sijoittuva pehmojännäri viihdyttää, mutta ei juurikaan löydä kestävää koukkua fantastisesta alkuajatuksestaan.

Neljän levyn boksi sisältää kaikki 16 ensimmäisen kauden jaksoa. Sarja on parhaillaan Yhdysvalloissa 2. tuotantokaudellaan.

Kiitettävän hyvä kuva ja ääni. Avara miljöö piirtyy uskottavan arkisesti ja miellyttävän vakaasti. Hillitty ääniraita soljuu luontevasti ja kliseiden karikot väistellen. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018-2019Kesto: 651 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112750725

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään