Kino - Arvostelu

All These Sleepless Nights

Wszystkie nieprzespane noce 

Röökiä kuluu, viinipullot tyhjenevät. Päihteet antavat todellisuuteen mukavan lisäpotkun. Nuorena pitää elää täysillä. Parikymppiset Krzysztof ja Michal vaeltelevat päättömästi Varsovan kaduilla, bileistä toisiin rynnätään kutsuitta. Päällisin puolin pintaa täyttää vallaton vapaus, toisaalta Krzysztofin sisällä velloo viininjuontia syvällisempiä aatoksia.

Ihmisellä on luontainen halu saada jokaisesta hetkestä irti kaikki mahdollinen. Nuoruuden ihanuutta kaivertaa pelko. Mitä menetän, jos yksikin hetki jää kokematta, elämättä täysillä? All These Sleepless Nights on nuoren miehen syvällinen matka ihmisyyden syövereihin. Se on öisistä vaelluksista koostettu monipuolinen tutkielma yksilön historiaan sekä nykyisyyteen. Michal Marczakin tyylitajuisesti koostama elämänfilosofioita pursuava elokuva etenee kuin Kaikki parhaat -kokoelma niistä hämäristä päihteiden ja irtoseksin täyttämistä vuosista, joihin jokainen voi vanhuudessaan muistoissaan palata.

Näytelmäelokuvamaisesti käsikirjoitettu ja esitetty, monilla merkittävillä alan festivaaleilla palkittu All These Sleepless Nights oli osa Docpoint 2017 -ohjelmistoa. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michal Marczak
Pääosissa: Krzysztof Baginski Michal Huszcza Eva Lebuef
Tarina: Michal Marczak Katarzyna Szczerba

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Docpoint 2017in uusimpia

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Docpoint 2017 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Docpoint 2017) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään