4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Harry Potterin luojan J. K. Rowlingin jatkosaaga loikkii kepeästi Atlantin molemmin puolin ja sekä arkisen että taianomaisen rinnakkaismaailman välillä. Maailmaltaan hengästyttävän komea ja hämmentävän tuhti eepos tarjoaa paljon ihmeteltävää lorufantasian faneille, eikä meno tunnu tyhjänpäiväiseltä tai tylsältä.

Pinta ja näyttelijäsuoritukset ovat hienosti kohdallaan, mutta tarina ui sen verran syvissä vesissä, että elokuva vaatii katsojalta kohtuullista vihkiytymistä. Nätti ja tunnelmallinen seikkailu on silti kaikkea mitä Potterinsa nähnyt katsoja odottaa.

Aito HDR-terästetty 4K-kuva on kaikessa satumaisessa periodipatinassaan hengästyttävä. Elokuva on kuvattu 6.5K:na ja masteroitu puhdasoppisesti 4K:na. Parhaimmillaan huikean terävä ja aina elegantin jäsentynyt kuva on vakaa, terävä ja väritoistoltaan herkullinen. Skarppi ja murea ääniraita toistaa dialogin läsnäolevasti ja luo tämän ympärille rikkaan äänimaiseman, joka antaa seikkailulle tarvittavat siivet. 4K-levy on eksraton, mutta boksin HD-levy tarjoilee lisukkeiksi poistettuja kohtauksia ja vajaan kahden tunnin edestä dokumenttia elokuvan synnystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Yates
Pääosissa: Eddie Redmayne Katherine Waterston Dan Fogler Alison Sudol Ezra Miller Zoe Kravitz Callum Turner Claudia Kim William Nadylam Kevin Guthrie Jude Law Johnny Depp
Tarina: J.K. Rowling
Kuvaus: Philippe Rousselot
Musiikki: James Newton Howard

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747312

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään