Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Naapurit

Bad Neighbours 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083009113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri ta­lon os­ta­nut ja per­heen­lisäystä saa­nut nuo­ri­pa­ri huo­maa asu­van­sa bi­le­herkän vel­jes­kun­nan naa­pu­ris­sa.

Juu­ri ta­lon os­ta­nut ja per­heen­lisäystä saa­nut nuo­ri­pa­ri (Seth Ro­gen ja Ro­se Byr­ne) huo­maa asu­van­sa bi­le­herkän vel­jes­kun­nan naa­pu­ris­sa. Yk­si il­ta me­nee kil­lan ka­ris­maat­ti­sen al­fau­rok­sen (Zac Ef­ron) kans­sa opis­ke­luai­ko­jen muis­to­ja ve­restäessä, mut­ta pi­temmän pääl­le yhtälö uh­kaa joh­taa häi­jyyn naa­pu­ri­so­taan.
Huu­mo­rin la­ji huu­taa ka­ve­rik­seen muu­ta­maa six­pac­kiä ja hil­peää nou­su­hu­ma­laa, mut­ta kai­kel­le il­mapäi­syy­del­le voi tällä ker­taa he­ko­tel­la il­man näitä­kin. Yk­sikään vit­si ei jätä kestävää vai­ku­tel­maa, mut­ta haus­kaa on lä­hes ko­ko kes­ton ajan. Draa­ma ei toi­mi ja mo­nin pai­koin läppä­kin unoh­tuu tyhjänpäiväi­sek­si jo­ri­nak­si, mut­ta useam­pi vit­si osuu maa­liin­sa ja ta­ri­naan hy­vin ni­vo­tut lef­fa­viit­tauk­set­kin on ve­det­ty yllättävän pä­teväs­ti ja laa­jal­ta alal­ta. Elo­ku­van it­se­riit­toi­set bi­le­mon­taa­sit al­ka­vat vä­hi­tel­len tois­taa toi­siaan, mut­ta elo­ku­van lop­punäytös nou­see ilah­dut­ta­vas­ti näi­den ylä­puo­lel­le asial­li­sen eep­pi­senä tem­pauk­se­na — le­vyn ekst­rois­ta löy­tyvä pois­tet­tu al­kunäytös to­sin pistää vielä tästä­kin ove­rimmäk­si. Ö­ve­rik­si me­nee myös Zac Ef­ro­nin vat­sa­li­has­ten esit­te­ly, mut­ta tämä miel­lyttä­nee osaa yleisöstä.
Lo­pul­ta tämä on lup­sa­kan viih­dyttävä ko­me­dia, jon­ka kauas­kan­toi­sim­mat vai­ku­tuk­set lie­neevät sen an­ta­mal­la mie­li­ku­val­la las­ten­hoi­don help­pou­des­ta. Tässä vau­va hoi­taa lä­hes it­sensä van­hem­pien sä­heltäessä it­kuhä­lyt­ti­men päässä naa­pu­ris­sa. Teo­ria on kau­nis.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Kuva pysyy skarppina ja sykkii mukana biletunnelmissa kuosiaan menettämätä. Ääniraita antaa paljon tilaa improvisoidun oloiselle läpälle ja irroittelee hitusen tilaisuuden tullen. Ekstroissa vaihtoehtoinen alku (7 min.), poistettuja kohtauksia (13 min.), mokia (6 min.), improvisointia (3 min.) ja neljä koostetta elokuvan synnystä (22 min.). (IJ)
27/12/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy