Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kauhujen yö

The Nightcomers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80882EAN: 64115750020965

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­koi­nen elo­ku­va ker­too, mitä ta­pah­tui en­nen Hen­ry Ja­me­sin ro­maa­nia ”­Turn of the Sc­rew”.

E­ri­koi­nen elo­ku­va ker­too, mitä ta­pah­tui en­nen Hen­ry Ja­me­sin ro­maa­nia ”­Turn of the Sc­rew”. Mi­les ja Flo­ra jäävät or­voik­si Vik­to­rian ai­kai­ses­sa Eng­lan­nis­sa, ja van­hem­pien kuo­le­ma sa­la­taan. Puu­tar­hu­ri Quint (Mar­lon Bran­do) vih­kii käytännössä kas­vat­ta­man­sa lap­set rak­kau­den ja kuo­le­man sa­loi­hin. Tra­ge­dia on val­mis, kun täy­sin eris­tyk­sissä ol­leet lap­set se­kot­ta­vat ku­vi­tel­mat ja oi­keat ta­pah­tu­mat.
Ei mikään kau­hue­lo­ku­va, vaan kan­kea draa­ma, jo­ka ta­voit­te­lee tril­le­rin el­keitä. Bran­doa tie­tys­ti kat­se­lee ai­na mie­lik­seen. Hä­nellä oli­kin ai­ka kuu­ma vuo­si 1972, sillä tämän jäl­keen sai en­si-il­tan­sa Kum­mi­setä ja Vii­mei­nen tan­go Pa­rii­sis­sa. Jäl­kimmäistä tämä muis­tut­taa si­ten, että Bran­don sa­do­ma­so­kis­ti­set puu­has­te­lut ko­tio­pet­ta­jar Jes­se­lin (S­tep­ha­nie Beac­ham) kans­sa esi­tetään pe­rin suo­ra­su­kai­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Roskainen kuva muistuttaa ajoittain VHS-kuvaa. Väripinnat kohisevat ja elävät vilkkaasti. Laimeat värit. Selkeä dialogiin keskittyvä monoraita. Ekstroissa kuvagalleria. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy