Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lumihauvat

Snow Dogs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kau­pun­ki­lai­nen saa pe­rinnök­si ta­lon Alas­kas­ta ja kah­dek­san ve­to­koi­raa.

Kau­pun­ki­lai­nen (Cu­ba Goo­ding) saa pe­rinnök­si ta­lon Alas­kas­ta ja kah­dek­san ve­to­koi­raa. Vil­lin Poh­jo­lan hen­gessä ete­nevä Dis­ney-seik­kai­lu miel­lyttää koi­ra­mie­li­siä lap­sia, van­hem­mat ihai­le­vat ko­mei­ta mai­se­mia. Roo­li ä­reänä van­ha­na mie­henä jäi Ja­mes Co­bur­nin vii­mei­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Dubbaus suomeksi. Ekstroissa koirien (11 min.) ja näyttelijöiden (6 min.) esittelyä, miljöön rakentamista (4 min.), peli, kommenttiraita ja yhdeksän poistettua tai pidennettyä kohtausta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy