Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

P.S. Rakastan sinua

P.S. I Love You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206081EAN: 6420201175040

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun elo­ku­va pe­rus­tuu pok­ka­riin, jon­ka on näh­nyt vai­mon ke­peänä kesä­lu­ke­mi­se­na, ei voi välttää hei­koh­ko­ja en­nak­ko-o­do­tuk­sia.

Kun elo­ku­va pe­rus­tuu pok­ka­riin, jon­ka on näh­nyt vai­mon ke­peänä kesä­lu­ke­mi­se­na, ei voi välttää hei­koh­ko­ja en­nak­ko-o­do­tuk­sia. Kor­vat pu­neh­tu­vat, sillä ky­seessä on ro­mant­ti­sen elo­ku­van la­ji­tyy­pissä yk­si vir­keim­mistä ja oma­peräi­sim­mistä teok­sis­ta.
Tämä spoi­laa hie­man: nuo­ri nai­nen jää les­kek­si ja al­kaa saa­da mie­hensä kir­jeitä, joil­la tämä pyr­kii oh­jaa­maan vai­mon­sa elämää hyvän­tah­toi­ses­ti. Kuo­le­maa kä­si­tellään elo­ku­vis­sa pe­rin hei­kos­ti, mut­ta nyt ei tun­nu ole­van on­gel­mia löytää oi­kei­ta sa­no­ja ja sä­vyjä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni välttelee virheitä, mutta ei aiheuta ihastuneita reaktioita muutamaa kaunista irlantilaista maisemaa ja hyvin raikaavaa musiikkia lukuun ottamatta..Ekstroissa 13 min. dokumentti. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy