Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Wallander - varas

Tjuven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 214334EAN: 6438044218954

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kurt Wal­lan­der ei ole voi­nut pe­la­ta kak­kos­di­va­ris­sa jal­ka­pal­loa, ei ai­na­kaan Ruot­sis­sa.

Kurt Wal­lan­der ei ole voi­nut pe­la­ta kak­kos­di­va­ris­sa jal­ka­pal­loa, ei ai­na­kaan Ruot­sis­sa. Sik­si köm­pelöä mie­hen pe­laa­mi­nen on, vaik­ka kes­ki-ikäi­set mie­het se­littävät­kin siir­ty­neensä tek­niik­ka­puo­lel­le. Yhtä köm­pelö on ta­ri­na­kin, jo­ka liittää yh­teen pien­ta­loa­lueen mur­to­sar­jan ja ka­don­neen vai­mon.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja aika lailla kuuden kanavan mahdollisuuksia käyttämättä jättävä ääniraita. Ekstroissa kaikkien osien trailerit. (PS)
30/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy