Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

10.5 maanjäristys

10.5 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 167 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 200584EAN: 6416548450117

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­tast­ro­fie­lo­ku­vien ystävät hyp­pi­nevät ta­ka­raa­joil­laan kuul­les­saan, että rich­ter mit­tai­lee rei­lus­ti yli kym­me­nen lu­ke­mia, ja vieläpä tois­tu­vas­ti.

Ka­tast­ro­fie­lo­ku­vien ystävät hyp­pi­nevät ta­ka­raa­joil­laan kuul­les­saan, että rich­ter mit­tai­lee rei­lus­ti yli kym­me­nen lu­ke­mia, ja vieläpä tois­tu­vas­ti. Jä­ris­tyk­siä tut­ki­taan niin kuin luon­non­mul­lis­tu­se­lo­ku­vis­sa ta­pa­na on. Ka­bi­ne­tis­ta toi­seen juok­sen­te­lu al­kaa kah­den tun­nin koh­dal­la ra­mais­ta. Kak­sio­sai­sen elo­ku­van toi­ses­sa osios­sa siir­rytään teo­rias­ta käytäntöön, kei­noi­hin joil­la jä­ris­tyk­set saa­tai­siin lop­pu­maan. To­ki kat­so­jan tun­tei­siin ve­do­taan näyttämällä ku­via ka­don­neis­ta. Rin­nas­tus erää­seen vuo­den 2001 syys­kui­seen ta­pah­tu­maan ei voi jäädä epä­selväk­si, pat­rio­tis­mi kuul­taa lä­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä tarkkuus, pientä rakeisuutta on jäänyt pintaan. Erikoisefektit ja pienoismallit ovat muutamaa vuosikymmentä aikaa jäljessä. Campin ystäville moinen materiaali saattaa tosin upota. Suppea 5.1 jättää toivomisen varaa. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy