Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tiikeriveljekset

Two Brothers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110210EAN: 5050582302530

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

1900-­lu­vun al­kuun si­joit­tu­va vai­kut­ta­va ta­ri­na tii­ke­ri­vel­jek­sistä, jot­ka jou­tu­vat eroon toi­sis­taan pen­tui­na ja kul­ke­vat lä­pi hy­vin eri­lai­set elämän­po­lut ta­va­tak­seen toi­sen­sa uu­del­leen vuo­sia myö­hem­min ih­mis­ten van­kei­na.

1900-lu­vun al­kuun si­joit­tu­va vai­kut­ta­va ta­ri­na tii­ke­ri­vel­jek­sistä, jot­ka jou­tu­vat eroon toi­sis­taan pen­tui­na ja kul­ke­vat lä­pi hy­vin eri­lai­set elämän­po­lut ta­va­tak­seen toi­sen­sa uu­del­leen vuo­sia myö­hem­min ih­mis­ten van­kei­na. Kos­ket­ta­van sa­du­no­mai­nen ta­ri­na on saa­nut au­dio­vi­suaa­li­ses­ti hätkäh­dyttävän upean ul­ko­kuo­ren, jo­ka kiidättää kat­so­jaa toi­nen tois­taan ku­vauk­sel­li­sem­mis­sa mai­se­mis­sa, sa­de­met­sissä, laa­joil­la ruo­hoi­sil­la ta­san­goil­la ja jo­pa mui­nai­sen temp­pe­lin rau­niois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva on kuvattu osittain 35-millisenä ja osittain HD-videona eläinten kanssa työskentelemisen vuoksi, eikä tästä aiheudu häiritseviä tasoeroja. Erinomainen kuva on väritoistoltaan loistelias, kauttaaltaan miellyttävän terävä ja pääosin toimivan levollinen. Alkukohtauksessa reunavärinä pistää häiritsevästi silmään, mutta sittemmin vikoja ei enää esiinny häiriöksi asti. Ääniraita on vaikuttavan vivahteikas ja virikkeellinen, teknisesti myös ilahduttavan ongelmaton, syvä ja tilava. Kannessa on virheellisesti merkitty englanninkielinen alkuperäisääniraita pelkäksi Dolby Surroundiksi. Mukana on myös suomenkielinen DS-raita ja ruotsinkielinen DD5.1-raita. Ekstroissa ohjaajan informatiivinen ja mielenkiintoinen kommenttiraita, hyvä Guy Pearcen juontama dokumentti tiiikereistä (36 min.), haastatteluita (8 min.), kooste tiikereistä (1 min.) ja dokumentteja elokuvan toteutuksesta (17 min.). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy