Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pääkalloprikaati

Escape to Athena 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194057311

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vas­ta­rin­ta­liik­keen joh­ta­ja juo­nii jaz­zia ja an­tiik­kia har­ras­ta­van sak­sa­lai­sup­see­rin kans­sa Krei­kan saa­ris­tos­sa.

Vas­ta­rin­ta­liik­keen joh­ta­ja (Tel­ly Sa­va­las) juo­nii jaz­zia ja an­tiik­kia har­ras­ta­van sak­sa­lai­sup­see­rin (Ro­ger Moo­re) kans­sa Krei­kan saa­ris­tos­sa. Pitkäs­tyttävä elo­ku­va, mut­ta hil­litön kas­ti: El­liot Gould, Da­vid Ni­ven, Clau­dia Car­di­na­le, Wil­liam Hol­den ja Ric­hard Roundt­ree.

Kuva, ääni & ekstrat

Toisin kuin aiemmalla julkaisulla kuvasuhde on nyt masentavan pan & scanin sijaan rehellinen laajakuva. Kuva on teknisesti kohtuullinen, vaikka hyvin monen sortin virheitä huojunnasta roskaan löytyykin. Väristoisto vaikuttaa silti kohtalaisen luontevalta ja myös yksityiskohtia löytyy, joten paljon huonomminkin asiat voisivat olla. Karkea ääniraita välittää dialogin ja ammuskelun. Ekstraton. Elokuva on julkaistu osana Sotaboksi-kokoelmaa. (PS/IJ)
21/07/2014
21/07/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy