Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lars ja se ainoa oikea

Lars and the Real Girl 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 207681EAN: 6438044184655

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lars elää top­pa­tak­kin­sa al­la ku­ten ku­ka ta­han­sa pik­ku­kau­pun­gin ta­ka­kam­ma­rin poi­ka.

Lars (Ryan Gos­ling) elää top­pa­tak­kin­sa al­la ku­ten ku­ka ta­han­sa pik­ku­kau­pun­gin ta­ka­kam­ma­rin poi­ka. Ha­meväen lä­hen­te­lyt eivät kiin­nos­ta, su­ku­lais­ten ja seu­ra­kun­nan kans­sa jon­kin­lai­siin yh­teyk­siin päästään. Kiin­nos­tus saa­daan heräämään, kun Lars ti­laa elämäänsä hal­pa­tuon­ti­vai­mon. Jos­kin hiu­kan eri­tyi­semmän yk­silön. On­nes­taan ei muut ole yk­si­se­lit­tei­sen var­mo­ja, kun­nes rak­kaus al­kaa avau­tua lä­hi­pii­ril­le­kin.
Ar­ve­lut­ta­vis­ta, voi­si sa­noa jo­pa lap­sel­li­sis­ta, lähtöa­se­tel­mis­ta on luo­tu läm­min­hen­ki­nen ko­me­dia yk­sinäi­syy­den ja si­tou­tu­mat­to­muu­den ai­ka­kau­des­ta. Ryan Gos­ling yk­sioi­koi­se­na lai­ta­kylä­jep­penä hal­lit­see tämän­kin puo­len. Kylän vä­ki ei osoi­ta ole­van­sa pek­ko­ja pa­hem­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Viimeisteltyä arvofilmiä, pienkaupunki hekumoi. Puheeseen keskittyvä, hyvin toistava äänityö. Ikärajasuositus kannattaa jättää huomioimatta. Elokuva ei sovellu alaikäisille – arveluksia herättävän asettelunsa johdosta. Ekstroissa poistettu kohtaus, traileri, 10-minuuttinen featurette ”The Real Story of Lars and the Real Girl” sekä halpatuontivaimon käsittelyä avaava ”A Real Leading Lady”. (VA)
02/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy