Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

DCI Banks - Aftermath

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 271534EAN: 7391970039156

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Suo­mes­sa ei juu­ri­kaan tun­ne­ta sar­ja­mur­haa­jia, mut­ta su­ku­rut­saus ja las­ten hyväk­sikäyttö tun­tu­vat ole­van ylei­siä yh­teisöissä, jot­ka pitävät ul­ko­puo­li­set loi­tol­la.

Suo­mes­sa ei juu­ri­kaan tun­ne­ta sar­ja­mur­haa­jia, mut­ta su­ku­rut­saus ja las­ten hyväk­sikäyttö tun­tu­vat ole­van ylei­siä yh­teisöissä, jot­ka pitävät ul­ko­puo­li­set loi­tol­la. Jo­ka ta­pauk­ses­sa ang­lo­sak­si­sen pe­rin­teen in­nos­tus ih­mis­ten pi­meim­piä puo­lia koh­taan tun­tuu jo pe­rin hau­ko­tut­ta­val­ta lähtö­koh­dal­ta. Tämän joh­dos­ta ko­mi­sa­rio Alan Bank­sin ja työ­tii­min ta­ri­na nou­see ar­voon­sa, sillä se pys­tyy peit­toa­maan kli­seet ja ker­to­maan oi­keis­ta asiois­ta so­pi­van rea­lis­ti­sel­la ot­teel­la. Suo­sit­te­len.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni ajavat asiansa. Ei ekstroja. (PS)
22/12/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy