Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Edtv

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Con­tac­tis­ta tut­tu Matt­hew Mc­Co­naug­hey lois­taa Edinä, ta­val­li­se­na ka­ve­ri­na, jon­ka elämää tv-­ka­na­va seu­raa li­ki kel­lon ympä­ri.

Con­tac­tis­ta tut­tu Matt­hew Mc­Co­naug­hey lois­taa Edinä, ta­val­li­se­na ka­ve­ri­na, jon­ka elämää tv-ka­na­va seu­raa li­ki kel­lon ympä­ri. Eri­no­mai­nen pa­ro­dia ame­rik­ka­lai­ses­ta jul­ki­suu­des­ta. Tätä on ver­rat­tu Tru­man Show­hun. Lähtö­koh­ta on kui­ten­kin eri­lai­nen: Ed tietää kai­ken. Den­nis Hop­pe­ril­la, Rob "Läs­kipää" Rei­ne­ril­la ja Mar­tin "S­ci­fi" Lan­daul­la hyvät si­vuo­sat.

Kuva, ääni & ekstrat

Yksi tasapainoisimpia levyjä: hyvä elokuva, loistavat ekstrat. Teknisesti luova elokuva, jossa käytetään paljon tv-kuvaajien otoksia ja tv-ruutua. Lopputulos voisi olla uuvuttava, mutta ohjaaja Howard onnistui taianomaisella tavalla. Elokuvan soundtrack on brittiläispainotteisena mainio. Jopa Inmatesin versio "Dirty Waterista" pääsi komeasti mukaan, Stevie Winwood taas vetää "Gimme Some Lovinia". Ekstroina dokumentti, ohjaajan ja käsikirjoittajien kommenttiraidat koko elokuvasta, 40 minuuttia poistettuja kohtauksia, epäonnistuneita otoksia, tuotantotietoa ja traileri. DTS-versio R1:nä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy