Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lomalla

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kun ai­kan­sa odot­taa.

Kun ai­kan­sa odot­taa. Lo­mal­la on en­simmäi­nen Mar­kus Se­li­nin tuot­ta­ma elo­ku­va, jo­ta voi jo ke­hua. Yk­sin­ker­tai­sen ri­kos­juo­nen ke­hyk­sek­si kä­si­kir­joit­ta­ja Ven­la Mä­kelä ku­va­si tark­kanäköi­ses­ti ny­ky­per­heen ke­miaa. Ju­ha Vei­jo­nen on ta­pan­sa mu­kaan ai­to mies ja Ou­ti Mäenpää suo­ma­lai­nen nai­nen, sel­lai­nen jol­lai­sen me tun­nem­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Mallorcan maisemat piirtyvät kauniisti kuvaruudulle. Factory Postin autorisointi onnistui täydellisesti. Upea laajakuva on täysin virheetön. Ääniraidalla käytetään mukavasti bassoa, mutta aika vähän takakanavia. Ekstroissa 23 min dokumentti, still-kuvia, faktaruutuja, tekstitys huonokuuloisille.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy