Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pomon päiväkirja

Man About Town 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206165  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­jaa­ve­toi­nen ko­me­dia Hol­lywood-a­gen­tis­ta, jon­ka näennäi­sen täy­del­li­nen elämä me­nee kat­kol­le kun vai­mo ma­kaa fir­maan tär­keimmän asiak­kaan kans­sa.

Va­jaa­ve­toi­nen ko­me­dia Hol­lywood-a­gen­tis­ta (Ben Aff­leck), jon­ka näennäi­sen täy­del­li­nen elämä me­nee kat­kol­le kun vai­mo (Re­bec­ca Ro­mijn) ma­kaa fir­maan tär­keimmän asiak­kaan kans­sa. Tämän ka­tak­lis­mi­sen ta­pah­tu­man seu­rauk­se­na päästään up­pou­tu­maan ha­pui­le­vaan it­se­tut­kis­ke­luun, jon­ka päässä häämöttää tut­tu va­lin­ta: työ vai elämä?
Ben Aff­lec­kin täh­dittämä ko­me­dia on to­dennäköi­sem­min huo­no kuin haus­ka, eikä tämäkään elo­ku­va pää­se tätä luon­non­la­kia pa­koon. Usein su­ru­mie­li­nen ja pääo­sin ta­ri­nal­taan ä­ly­va­paa elo­ku­va pi­ris­tyy on­nek­si ai­na ai­ka-a­join sket­sin tai kah­den ajak­si tar­jo­ten näin pal­jon kai­vat­tua ke­ven­nystä. Mie­leen jää eten­kin lo­pun Ba­sic Ins­tinc­tiä an­tau­muk­sel­la lai­naa­va koenäytös, jo­ka on to­ki täy­sin ir­ral­li­nen, mut­ta ehkä juu­ri sik­si hu­vit­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä perustason kuva, joka tosin kärsii havaittavasta kohinasta ja myös lievästä pehmeydestä. Vähäeleisen innoton, mutta tehtävänsä hoitava äänitaita. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy