Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Love, Weddings & Other Disasters

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165516627

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­va­kaa ro­mant­ti­nen ko­me­dia bos­to­ni­lai­sis­ta, joi­den lem­men­seik­kai­lut liit­tyvät löyhäs­ti yh­teen.

Epä­va­kaa ro­mant­ti­nen ko­me­dia bos­to­ni­lai­sis­ta, joi­den lem­men­seik­kai­lut liit­tyvät löyhäs­ti yh­teen. Vä­kinäi­ses­ti le­pat­ta­va ker­to­mus ket­jut­taa kli­seitä ja päättö­miä oi­val­luk­sia tar­jo­tak­seen tek­ni­ses­ti eteenpäin kil­kat­ta­van ker­to­muk­sen, jon­ka näh­tyään ei ole pet­ty­nyt mut­ta ei liioin ihas­tu­nut­kaan. Syyt tämän kat­so­mi­seen ovat vä­hissä, mut­ta esi­mer­kik­si len­nol­la At­lan­tin yli voi­si ku­vi­tel­la tämän kuu­lu­van osak­si viih­de­kat­taus­ta.
Dia­ne Kea­ton ja Je­re­my Irons täy­dentävät tun­te­mat­to­mam­pien ni­mien vetämän näyt­te­lijä­kaar­tin. Kaik­ki näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat elä­viä, miljöö mui­kea ja kaik­ki kään­teet ko­vin vä­kinäi­siä. So­pas­sa on kui­ten­kin myös sat­tu­man­sa ku­ten so­keus­si­mu­laa­tioon osal­lis­tu­va Je­re­my Irons.

Kuva, ääni & ekstrat

Formaatin puitteissa asiallinen kuva. Bostonissa kuvattu elokuva näyttää ennemmin aidolta ja vapaastihengittävältä kuin videomaiselta tai yksinomaan studiossa kuvatulta. Vaisu ääniraita toistaa dialogin selkeästi. Ekstraton. (IJ)
29/11/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy