Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mr. Magoo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Köyhän yk­sin­ker­tai­nen, mo­no­to­ni­sen tylsä ja lu­ke­mat­to­mil­la ta­voin är­syttävä ko­me­dia so­kea­na toi­lai­le­vas­ta mil­jonää­ristä, jo­ka jou­tuu tietämättään mu­kaan vuo­si­sa­dan ja­lo­ki­vi­var­kau­teen.

Köyhän yk­sin­ker­tai­nen, mo­no­to­ni­sen tylsä ja lu­ke­mat­to­mil­la ta­voin är­syttävä ko­me­dia so­kea­na toi­lai­le­vas­ta mil­jonää­ristä, jo­ka jou­tuu tietämättään mu­kaan vuo­si­sa­dan ja­lo­ki­vi­var­kau­teen. Las­te­ne­lo­ku­vak­si tar­koi­tet­tu, mut­ta alit­taa kyllä sen­kin ri­man ko­meas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikko kuva ja ääni. Suomenkielinen tekstitys. Ei ekstroja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy