Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Tall Guy - pitkä jenkki

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Heik­ko­lah­jai­nen jenk­kinäyt­te­lijä ta­paa viehättävän sai­raan­hoi­ta­jat­ta­ren ja saa ti­lai­suu­den Ele­fant­ti­mie­henä.

Heik­ko­lah­jai­nen jenk­kinäyt­te­lijä (Jeff Goldb­lum) ta­paa viehättävän sai­raan­hoi­ta­jat­ta­ren (Em­ma Thomp­son) ja saa ti­lai­suu­den Ele­fant­ti­mie­henä. Ker­ran­kin on us­kot­ta­va kant­ta: pää­pa­rin Hol­lywood- ja brit­tias­tei­kol­la roh­kea ra­kas­te­lu­koh­taus on yk­si haus­kim­pia. Rowan At­kin­son kiu­saa köm­pelöä kol­le­gaan­sa. Ja Thomp­son nuo­re­na ja ly­hyt­tuk­kai­se­na kau­niim­pi kuin kos­kaan.
VHS-ta­soi­nen ku­va, sel­keä ää­ni­rai­ta. Tun­na­ri­na soi ska-bän­di Mad­nes­sin It Must Be Lo­ve. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu vain trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy