Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 220796EAN: 7321944717308

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­ma on saas­tu­nut paik­ka 2000-­lu­vun puo­livä­lissä.

Maail­ma on saas­tu­nut paik­ka 2000-lu­vun puo­livä­lissä. Har­vat ja va­li­tut, ku­ten Lin­coln Six-Ec­ho (Ewan McG­re­gor) ja Jor­dan Two-Del­ta (S­car­lett Jo­hans­son), elävät tur­vas­sa eris­te­tyssä lai­tok­ses­sa. Maail­mas­sa on saas­tu­ma­ton paik­ka ni­meltä ”­saa­ri”, jon­ne pää­sevät vain ar­von­nan voit­ta­jat. Lin­col­nil­la herää epäi­lys, on­ko kaik­ki sitä, miltä se näyttää.
Lu­paa­vas­ti al­ka­va tie­teis­seik­kai­lu sor­tuu kes­ki­vai­hei­den jäl­keen ä­lyttö­myyk­siin. Vaik­ka mo­po kar­kaa oh­jaa­jan kä­sistä ai­ka pa­has­ti lop­pua koh­den, niin lu­vas­sa on sil­ti erittäin hyvää viih­dettä. Ta­kuu­var­maa Baytä.

Kuva, ääni & ekstrat

Aivan pientä aliasing-välkyntää on havaittavissa auton ritilöissä . Kuva on aavistuksen rakeinen, muuten hyvä. Ääniraita laittaa surroundit koetukselle. Jytinää ja pauketta riittää joka kaiuttimelle. Ekstroissa lyhytdokumentti (15 min,) joka on tekstitetty suomeksi. Lisäksi PC:llä DVD-ROM -osiossa voidaan internetistä ladata erillinen ohjaajan kommenttiraita. (TK)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy