Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jurassic Park III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: DTS5.1, Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­pi­no­sau­rus, car­no­sau­rus, co­rynt­ho­sau­rus, an­ky­lo­sau­rus ja pte­ra­no­do­nit ovat pääo­sas­sa kol­mo­so­sak­si laa­duk­kaas­sa seik­kai­lus­sa.

S­pi­no­sau­rus, car­no­sau­rus, co­rynt­ho­sau­rus, an­ky­lo­sau­rus ja pte­ra­no­do­nit ovat pääo­sas­sa kol­mo­so­sak­si laa­duk­kaas­sa seik­kai­lus­sa.
Te­kijät eivät ole py­sy­tel­leet vain pe­ru­sa­se­tel­mas­sa, jos­sa ih­mi­set juok­se­vat hir­mu­lis­ko­ja kar­kuun.
E­lo­ku­van te­koon vai­kut­ti­vat tut­ki­mus­tu­lok­set, joi­den mu­kaan esi­mer­kik­si rap­to­reil­la oli höy­he­niä ja ne kom­mu­ni­koi­vat ään­te­lemällä. Niistä oli­si luul­ta­vas­ti muo­dos­tu­nut maa­pal­lon to­del­li­nen ä­lyl­li­nen val­tias ih­mi­sen ase­mas­ta, jol­leivät hir­mu­lis­kot oli­si kuol­leet su­ku­puut­toon.

Kuva, ääni & ekstrat

Huipputason kuva ja kaksi korkeatasoista ääniraitaa. Dynamiikka on suunniteltu omakotitalokäyttöön. Siksi vahvaa matalaa bassoa on ääniraidalle tallennettu. Ekstroista löytyvät 23 min. dokumentti, 8 min. uusista dinoista, 3 min. Stan Winstonin tehostestudiossa, 1.23 min. vierailu ILM-studiossa, trailereita, 4 min. Montanan uusien lajien löytämisestä, 2 min. kulissien takaa, 1 min. uutta tietoa raptoreista, kuvagalleria, julisteita, tuotantokuvia, tehostemiesten kommenttiraita elokuvasta ja 12 elokuvan hirmuliskon seikkaperäinen esittely. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy