Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Kasvot, kylät

Visages, villages 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2017Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Cinemanse 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Cinemanse) ellei toisin mainita.

Elokuva

Y­si­kymp­pi­sen elo­ku­van­te­kijän ja kol­me­kymp­pi­sen ur­baa­nin ku­va­tai­tei­li­jan sol­mi­ma sat­tu­man­va­rai­nen ystä­vyys ajaa reis­sun pääl­le.

Y­si­kymp­pi­sen elo­ku­van­te­kijän ja kol­me­kymp­pi­sen ur­baa­nin ku­va­tai­tei­li­jan sol­mi­ma sat­tu­man­va­rai­nen ystä­vyys ajaa reis­sun pääl­le. Mat­ka pa­ket­tiau­tol­la käy hal­ki Rans­kan maa­seu­dun. Yh­tei­sen va­lo­ku­vap­ro­jek­tin myötä maa­lais­ky­lien asuk­kai­den ku­via liis­teröidään pai­kal­li­sil­le seinäl­le. Tai­de si­tout­taa ky­lien asuk­kai­ta. Sa­mal­la on syn­ty­nyt jon­kin­lai­nen elo­ku­van ai­he.
Ag­nes Var­dan ja JR:n omi­tui­nen, su­ku­pol­vien ra­jat ylittävä ystä­vyys mais­kah­taa hi­tu­sen sym­pa­tia­pis­tei­den­ka­las­te­lul­ta — pyhän tai­teen ni­missä. Toi­saal­ta, mel­ko viih­dyttäväs­ti kak­sik­ko ka­ve­ruut­taan hoi­te­lee vuo­hien ja ih­mis­ten kes­kuu­des­sa.
Mark­ki­noin­ti­puo­len suun­nit­te­le­man elo­ku­va­kon­sep­tin­ha­jus­ta huo­li­mat­ta, Kas­vot, kylät jättää hy­myn suu­pie­liin. Hyvän­tuu­li­ses­sa road do­ku­men­tis­sa esi­tetään Rans­ka sel­lai­se­na kuin se Ag­nes Var­dan var­si­nai­se­na me­nes­ty­sai­ka­kau­te­na mie­li­ku­vis­sam­me eli. Ai­ka en­nen mo­der­nin maail­man krii­sejä on edel­leen ole­mas­sa. Var­da ku­vaa pe­rin­tei­siä kä­si­työläi­siä, maa­seu­dun am­mat­ti­lai­sia — val­koi­sen rans­ka­lai­sen elä­keläis­rou­van näkö­kul­mas­ta.
E­lo­ku­val­li­sel­ta sisällöltään Kas­vot, kylät on täy­sin mer­ki­tyk­setön. Sen ole­ma­ton yh­teis­kun­nal­li­nen vies­ti on sil­put­tu epä­joh­don­mu­kai­ses­ti osioi­den se­kaan. Sil­ti, hyvää mieltä, vaik­ka vähän fals­kia­kin, ei voi ol­la kos­kaan tar­jol­la lii­kaa. (VA)
06/10/2017

Tekijät

Ohjaaja: Agnes Varda JR

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy