Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kala nimeltä Wanda

A Fish Called Wanda 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wan­da syn­tyi suo­tui­san hen­gen val­li­tes­sa, jenk­kinäyt­te­lijöi­den ja Mon­ty Pyt­hon -­ryhmästä tu­tun te­kijä­jou­kon vä­li­sestä hyvästä ke­mias­ta.

Wan­da syn­tyi suo­tui­san hen­gen val­li­tes­sa, jenk­kinäyt­te­lijöi­den ja Mon­ty Pyt­hon -ryhmästä tu­tun te­kijä­jou­kon vä­li­sestä hyvästä ke­mias­ta. Hul­lua, mut­ta haus­kaa. Ame­ri­kois­sa tämä ei tai­tai­si kos­kaan on­nis­tua.
Tie­sitkö muu­ten, mikä oli John Clee­sen roo­li­ni­mi? Se oli Arc­hie Leach eli Ca­ry Gran­tin oi­kea ni­mi. Clee­se syn­tyi vain 20 mai­lia Leac­hin ko­ti­kon­nuil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on turhan eurooppalainen, ei-anamorfinen, rakeinen ja suttuinen. Monoääni on jo loukkaus elokuvan faneja kohtaan. Väärä aika kannessa. Hiukan masentava julkaisu. Ekstroissakin vain traileri. 8-sivuinen triviavihko sentään. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy